Wie ik ben

” –

Je hebt een uitzonderlijk natuurlijke stem, wauw! ; maar sorry om te zeggen dat je leraar behoorlijk verschrikkelijk is en je niets heeft geleerd, helemaal niets !!
Als jonge zangleraar voelde ik me ongemakkelijk, teleurgesteld: deze constante en unanieme feedback op mijn studenten van één, drie, twee, vijf jaar en geen enkele student had deze stem, sommigen hadden ook gecertificeerde problemen en ja, ze verdwenen tijdens het werk. Nu ik bijna 15 jaar les geef, besef ik dat er geen groter compliment kan zijn. Het technische werk dat we hebben gedaan en blijkt zo functioneel te zijn om in de juiste functie te verdwijnen, om de natuurlijke begaafde stem zo moeilijk te vinden. Wat een enorme erkenning waren en zijn ze nog steeds voor ons technische werk!
Mijn werk en mijn onderzoek is om een ​​pad te hebben naar wat een structureel en fysiologisch begaafde natuurlijke stem is, kennis zal vangen wat kostbaar is van dit pad dat van mij is.”

Ik ben zangdocent, voormalig solist, auteur, spreker, innovator gespecialiseerd in techniek, ontwikkeling en oplossingen voor professionele zangers en toekomstige stemprofessionals. Ik kom uit een carrière als solist in klassieke muziek die onderbroken werd door een buikoperatie (de chirurg werd veroordeeld wegens wanpraktijken). Ik heb betrekking op de oude Italiaanse Belcanto-techniek omdat deze de basis bevat met zeer verfijnde instrumenten van een functionele en getrainde stem, voor andere stijlen en CCM heb ik de principes aangepast en aangepast aan specifieke emissie-eisen, en vervolgens aan enkele oefeningen die ik heb uitgevonden om een stap voorwaarts in de mogelijkheid om te werken aan de stemmen (hier de logica op deze https://youtu.be/Lg7sg1Q-cG8 ), andere technieken en geconsolideerde praktijken die ik heb bestudeerd. Ik geef lessen voor alle stijlen, aangezien ik voornamelijk werk aan stempatronen en -functies en hun gebruik in het repertoire. Ik heb resultaten gecrediteerd met loopbaanverbeteringen, opgeloste problemen, van het gebrek aan stem tot de grote natuurlijke stem bij beginners en amateurs, in stemproblemen van organische en functionele oorsprong, genoemd door hun artsen of logopedisten. De laatste zijn objectieve resultaten op zangers en niet op zangers, met problemen die niet zijn opgelost door training of therapie op hoog niveau, met als effect loopbaantransformatie of gewoon het gemak en de vrijheid van communicatie in het sociale leven, hier de speciale pagina https:// luciacossu.com/cossu-method-program/.

Ik werk op een zeer geïndividualiseerde manier, en op een meer generieke manier door kleine cursussen over specifieke capaciteiten volgens de context (leeftijd, klas, doelstellingen en niveau of geweten en expertise van de student of de klas). Ik heb credits van enkele Italiaanse professionele zangers in commerciële en klassieke stijlen, bedankt voor ons werk op de cover van Surya door de internationale jazz/wereldzangeres Eleonora Bianchini. Ik heb een diploma van het Conservatorium in klassieke solozang, ik heb gestudeerd bij relevante Italiaanse zangdocenten zoals Giannella Borelli, Anna di Stasio en Giovanna Canetti en ik heb cursussen en masters gevolgd variërend van jazz tot kamermuziek en populaire of hedendaagse muziek.

Ik heb als solist gezongen op grote internationale festivals en producties en heb de aftiteling van Michele Placido Un viaggio chiamato amore opgenomen in competitie op het 59e Internationale Filmfestival van Venetië. Voor andere credits, luister gewoon naar studenten su Youtube ou Soundcloud.

Als je stemproblemen hebt, is er een goedkoop programma om je te helpen, klik op deze link voor praktische informatie onderaan de pagina https://luciacossu.com/cossu-method-program/

Voor de persoonlijke of online cursussen (ze werken precies zoals de face-to-face lessen, ja ik weet dat ze minder leuk zijn maar als de stem beter wordt zijn we heel blij dat die er zijn) tarieven en opties hier of schrijf naar onderstaande email voor aangepaste opties https ://luciacossu.com/news-and-fees /

Galil3o sur nos lessons https://www.youtube.com/shorts/M99rgxeCy-s

Voor de vertaling van andere pagina’s en posts klik je op de titel en aan de linkerkant vind je de Google translate optie met de taalkeuze.

Lucia Cossu Voice teacher online/in person
Rue Charles Morren 9 – 4000 Liège BELGIUM
TVA: BE0723776188
Mail: cossuvoiceteacher@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.